Heaven’s Door Tennessee Straight Bourbon Whiskey er modnet i nye amerikanske egetræsfade i minimum seks år. Dette giver en utrolig fyldig, blød og lang smag som leder tankerne hen på vanilje, nybagt brød og flødekaramel. Kun ca. fem procent af den bourbon som findes på markedet kommer fra Tennessee, hvilket gør Heaven’s Door Tennessee Straight Bourbon Whiskey til en af de mere usædvanlige bourbons. For at må kalde sig for ’straight bourbon whiskey’ skal spiritussen være produceret på minimum 51 % majs og samtidig være modnet i minimum to år. Heaven’s Door Tennessee Straight Bourbon Whiskey er dog modnet i minimum seks år og indeholder 70 % majs. Derudover holder den et meget højt indhold af rug, hvilket skaber en enestående balance mellem den sødmefulde majs og den krydrede rug. Whiskey fra Tennessee gennemgår ofte en særlig proces som omtales som the Lincoln County Process. I bund og grund er dette en filtreringsmetode hvor whiskeyen, inden den overføres til tønderne for modning, løber igennem et tykt lag af små forkullet egetræsstykker. Denne produktionsproces er kendt for at forme en blød, let og sødmefuld whiskeytype, men med et enestående højt indhold af rug, udsættes Heaven’s Door Tennessee Straight Bourbon Whiskey ikke for the Lincoln County Process, hvilket tillader den naturlige, krydrede smag fra rugen, at træde frem i smagsprofilen. Himmelske dråber tappet ved 42 % alkohol.
Bob Dylan har en stor forkærlighed for netop amerikansk whiskey, og det er ikke et tilfælde, at den legendariske kunstner har valgt netop at samarbejde med Marc Bushala. Mr. Dylan har i tæt samarbejde med Master Blender Ryan Perry udviklet og sammensat gammel whiskey fra forskellige steder, så disse udtrykker en ganske særlig og unik smagsprofil. En smagsprofil som er værdig til at bære navnet ’heavens door’.
Hvis man er fan af Bob Dylan, eller amerikansk whiskey i al almindelighed, så er Heaven’s Door Whiskey så godt som et must have i hjemmebaren.