Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Con Maz Aarhus ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun
indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Con Maz Aarhus ApS.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle
relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse
hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at
indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig
vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du
bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse
(hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Con Maz Aarhus ApS indsamler og behandler dine persondata, når du besøger vores
hjemmeside (herunder også webshop).

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på
www.conmaz.dk er Con Maz Aarhus ApS, Kjeld Tolstrups Gade 94-102 8000 Aarhus C,
CVR: 42542431.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere
det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at
kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling
heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din
vare eller ydelse. Kundens køb registreres, og fakturaen skal bruges til regnskabet, og
opbevares jf. Bogføringslovens regelsæt.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til
tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos Aveo (Curanet), som fungerer som vores databehandler. Alle
persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Aveos (Curanet)
datacentre.
Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst
muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde
personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere
behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med
lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for,
at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse
af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har
ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal
begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning
herom til vores e-mailadresse: info@conmaz.dk.

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad