I HJERTET AF AARHUS FINDER DU CON MAZ VINBAR

– En vinbar med europæiske kvalitetsvine og et nemt proppenge koncept

Velkommen til Con Maz Vinbar i Aarhus, hvor du kan nyde et stort udvalg af kvalitetsvine i vores moderne lokaler i nærheden af Aarhus C. Vi har udelukkende europæiske vine på hylderne, og der er noget for enhver smag til enhver lejlighed. Vi har tilmed et lækkert udvalg af spiritus, så du har også muligheden for at kombinere din aften med en drink eller to. Du kan gå på opdagelse i vores vinkort eller blive guidet af vores personale, som til enhver tid hjælper med at finde det, der matcher dine præferencer.

 

EN VINBAR MED ET PROPPENGE KONCEPT, DER ER NEMT AT FORSTÅ

Udgangspunktet for prisen på en flaske vin i Con Maz Vinbar er butiksprisen, og dertil tilføjer vi kun 100 kr. i proppenge. På den måde kan du prøve lige så mange forskellige vine som hjertet begærer uden at skulle bekymre dig om dyre proppenge. Herefter er det blot at vælge imellem vores nøje udvalgte portefølje af europæiske kvalitetsvine. Vi har valgt at gøre vores proppenge koncept så enkelt og ligetil som muligt, så du kan fokusere på at nyde din vin og have en god aften hos os. Vi vil gerne give vores gæster muligheden for at prøve mange forskellige vine – også uden at det skal vælte budgettet.

 

OGSÅ VIN PÅ GLAS

Er du ikke på udkig efter en hel flaske vin, så kan du også få vin på glas hos Con Maz. Vi har et stort udvalg af lækre vine på glas, og vi har sørget for, at der er noget for alle både ift. region, druesort og pris. I vores vinkort finder du både rødvin, hvidvin, rosé samt mousserende vin på glas.

 

VIN NYDES BEDST I FEDE LOKALER

Vi har et bredt udvalg af vine fra hele Europa, så du kan finde både kendte klassikere og mere nyskabende vine. Vores lokaler er både rå og moderne på samme tid med betonvægge, skarpe farver, rene linjer og lækkert interiør, så du kan nyde din vin i de mest fantastiske omgivelser. Uanset om du er vin-entusiast eller bare vil have en god aften med god vin, så er Con Maz Vinbar det perfekte sted for dig.

Kom og besøg os i Aarhus og nyd god vin i vores lokaler. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Åbningstider for Con Maz Vinbar

 

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket

Onsdag: 18.00 – 22.00

Torsdag: 18.00 – 22.00

Fredag: 14.00 – 01.00

Lørdag: 14.00 – 01.00

Søndag: Lukket