SMAGNINGER & EVENTS

Her finder du alle vores kommende smagninger og events. Vi afholder løbende et hav af forskellige spændende smagninger og events, som både kan indeholde vin og mad, samt spiritus og cocktails. Vi elsker at invitere til smagninger særlige begivenheder, da vi oplever at deltagerne gang på gang får en på opleveren, og at mange både lærer noget nyt samt har en sjov og underholdende aften. Du har altid mulighed for at besøge denne side, hvor du kan få et overblik over de fremtidige smagninger. Under de enkelte smagninger kan man læse meget mere om smagningens indhold samt link til billetsalg.
Vores kompetente og erfarne sommelier og spirituskyndige folk står typisk for at afvikle smagningerne, men i ny og næ får vi også brandambassadører og vinproducenter på besøg, som præsenterer deres produkter.

Ønsker du en privat/firma smagning hos os eller ud af huset?

Den klarer vi snildt. Vi kan både stå for rom-, whisky-, gin- og generelt spiritussmagninger samt vinsmagninger med forskellige temaer. Ring eller send os en e-mail på info@conmaz.dk eller +45 22 22 80 60, og lad os tage en dialog om jeres ønsker og behov – du kan også bruge kontaktformularen nederste på siden. Ellers se vores private vinsmagninger eller spiritussmagninger i disse to links. 

Kontakt os herunder

Vil du høre mere om vores smagninger og events, eller måske bookes os til en privat smagning? Så kontakt os herunder… 
    Vigtig information vedr. billetkøb

    • Din ordrebekræftelse er din billet!
    • Husk at købe billet til den rigtige smagning, da vi afvikler flere smagninger af denne type.
    • Pengene trækkes umiddelbart efter dit billetkøb.
    • Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til “loven om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”.