Viser alle 5 resultater

Tequila

Tequila er en spiritustype som stammer fra Mexico, og som er defineret ved af være produceret på den blå agaveplante. Tequila må udelukkende produceres i en lille håndfuld forskellige delstater i Mexico, og er dermed en geografisk bestemt spiritustype.

Mange mennesker er ”bange” for tequila, da de på et eller andet tidspunkt i deres liv, er blevet udsat for salt, lime og elendig tequila kombineret med høj musik på et diskotek. Ligesom med alt her i verden, så findes der gode og dårlige produkter inden for alle kategorier, og sådan er det naturligvis også med tequila. Derfor kan vi på det kraftigste opfordre til, at man prøver en god tequila, og Casa Noble Tequila er et rigtig godt sted at starte.

Bag den økologiske Casa Noble Tequila står tequila-mageren Jose “Pepe” Hermosillo. Pepe har kreeret en række forskellige tequilaer, som alle holder utrolig høj kvalitet. Casa Noble Tequila findes i udgaverne ”Blanco”, ”Reposado” og ”Añejo”. I USA er Casa Noble Tequila et meget velanset og stort tequila-mærke, men i Danmark er det de færreste der kender til det.