FIRMA ARRANGEMENT

Leder du efter et sted i Aarhus hvor du kan afholde firmafest, reception, jubilæum, team building eller møde, så er du havnet det rigtige sted. Vores vinbar er det oplagte valg til firma-events! Con Maz’ servicemindede personale står klar til at danner rammen om det perfekte arrangement og sikrer, at værtskabet kan nydes fuldt ud.

  • TILBUD PÅ JULEFROKOST – LÆS MERE HER
  • TILBUD PÅ SOMMERFEST – LÆS MERE HER
  • TILBUD PÅ FIRMAFEST – LÆS MERE HER
  • TILBUD PÅ FIRMAJUBILÆUM – LÆS MERE HER
  • TILBUD PÅ FIRMARECEPTION – LÆS MERE HER
  • TILBUD PÅ BESTYRELSESMØDE – LÆS MERE HER

KONTAKT OS I DAG;  på info@conmaz.dk eller telefon 22 22 80 60, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om mulighederne vedr. dit arrangement.

MAD – vi har flere forskellige muligheder

Vi tager os af maden og serveringen, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen. Uanset om du leder efter en charcuterie/oste-anretning til hver gæst, en lækker tapasbuffet eller en Social Dining menu, så kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning for dig og dine gæster.

Her på siden kan du se forskellige menuforslag inkl. priser. Hvis du har nogle særlige ønsker, så tager vi naturligvis en snak om det, så vi finder den løsning der passer dig bedst.

DRIKKEVARER – vin, øl, kaffe og alkoholfri alternativer

Hos Con Maz importerer vi selv vores vin og spiritus, hvilket betyder at vi tilbyder en bred vifte af særligt udvalgte drikkevarer. Derudover har vi også fadøl, long drinks samt the/kaffe, sodavand og div. læskedrikke. Du kan både aftale en åben regning, en ad libitum ordning eller løbende købe flasker til dit selskab. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vores sommelier kan desuden sammensætte en vinmenu og andre drikkevarer til den valgte menu/servering, hvis I ønsker den fuldendte oplevelse til et helt særligt arrangement.

Vi sammensætter ganske enkelt den løsning der passer jer bedst.

PLACERING – kun 5 min. gang fra Musikhuset

Du finder os ved Godsbanen, Kjeld Tolstrups Gade 96-102, 8000 Aarhus C.

PARKERING – muligt lige foran vores lokaler

Er nogen af dine gæster i bil? Der er masser af muligheder for parkering af lige ude foran vores lokaler. Man registrerer sig blot via EasyPark-appen, og så er der styr på parkeringen.

Send en uforpligtende forespørgsel via formularen herunder