HOLD FIRMAFEST HOS CON MAZ

Leder I efter et sted i Aarhus hvor I kan afholde jeres firmafest, så er I havnet det rigtige sted. Undgå forberedelserne og oprydningen, og nyd festen i fulde drag – vi står for det hele! Vores vinbar er det oplagte valg til dit event, og vores servicemindede personale sørger for at danne rammen om det perfekte arrangement og sikrer, at værtskabet kan nydes fuldt ud.

FORSLAG TIL MAD OG DRIKKE TIL DIT ARRANGEMENT

Herunder ses et konkret forslag til hvad vi evt. kunne servere:

Con Maz Social Dining Menu 1 – pr. kuvert 400,- Inkl. moms (minimum 10 kuverter)
• Surdejsbrød
• Jamon Serrano gran reserva
• Marinerede rejer med salat og aioli
• Grillet aubergine med spicy hummus, sort sesam og aromatisk yoghurt
• Dagens fangst med årstidens grønt og blanquet sauce
• Svamperisotto med karljohansvampe, trøffel og mozzarella
• Duroc ribs med BBQ og spicy tomatsalat

FRI BAR

Fri bar på vin, øl og vand. Herunder udvalgte hvide og røde vine samt pilsner-fadøl fra Aarhus Bryghus, vand og sodavand.

1,5 time / pris pr. kuvert 275 kr.
3 timer /Pris pr. kuvert 350 kr.

Har du lyst til at se hvad vi ellers tilbyder, så tag et kig her og se vores forskellige menu forslag her.

Var det ikke lige dét du havde i tankerne? Så fortvivl ikke. Vi kan skræddersy dit arrangement, efter dine ønsker og budget. Så tag kontakt til os allerede i dag, og lad os mødes og få en snak om dine behov og tanker. Naturligvis helt uforpligtende.

KONTAKT OS I DAG; på info@conmaz.dk eller telefon 2222 8060, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om mulighederne vedr. dit arrangement.

Herunder kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud – udfyld formularen, og så vender vi tilbage hurtigst mulig. 

  HVEM ER VI, OG HVA KAN DU FORVENTE?

  Vores vinbar, som til hverdag er en kombineret vinbutik og delikatesse, ligger centralt placeret på Godsbanen i Aarhus, og har gjort det siden foråret 2022. Vi tilbyder, udover et klassisk walk-in-vinbar-koncept, at du kan afholde dit event hos os inkl. fuld service med mad, drikke og opvartning. Vi tager os af maden og serveringen, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen, men derimod koncentrere dig om at være vært. Uanset om du leder efter en lækker buffet, tapas/charcuteri eller en tre-retters-menu, så har vi kokken der kan håndtere det.

  MAD – vi har flere forskellige muligheder

  Vi tager os af maden og serveringen, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen. Uanset om du leder efter en charcuterie/oste-anretning til hver gæst, en lækker tapasbuffet eller en Social Dining menu, så kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning for dig og dine gæster.

  Her på siden kan du se forskellige menuforslag inkl. priser. Hvis du har nogle særlige ønsker, så tager vi naturligvis en snak om det, så vi finder den løsning der passer dig bedst.

  DRIKKEVARER

  Hos Con Maz importerer vi selv vores vin og spiritus, hvilket betyder at vi tilbyder en bred vifte af særligt udvalgte drikkevarer. Derudover har vi desuden fadøl og vi tilbyder naturligvis også long drinks samt the/kaffe, sodavand og div. læskedrikke.

  Vi sammensætter ganske enkelt den mad/drikke-løsning der passer dit selskab bedst.

  PLACERING & PARKERING 

  Du finder os på Godsbanen, Kjeld Tolstrups Gade 102, 8000 Aarhus C. Er nogen af dine gæster i bil? Der er masser af muligheder for parkering af lige ude foran vores lokaler. Man registrerer sig blot via EasyPark-appen, og så er der styr på parkeringen.