CON MAZ VINBAR – En vinbar med europæiske kvalitetsvine og et nemt proppenge-koncept i hjertet af Aarhus

Velkommen til Con Maz Vinbar, hvor du kan nyde et stort udvalg af kvalitetsvine i vores moderne lokaler eller foran baren i vores hyggelige udeserveringsmiljø.

Vi har udelukkende europæiske vine på hylderne, og der er noget for enhver smag til enhver lejlighed. Vi har tilmed et lækkert udvalg af spiritus, så du har også muligheden for at kombinere din aften med en drink eller to. Du kan gå på opdagelse i vores vinkort eller blive guidet af vores personale, som til enhver tid hjælper med at finde det, der matcher dine præferencer.

PROPPENGE-KONCEPT PÅ HELE FLASKER

Vi har bedre priser end de fleste! Hvis du køber en flaske vin i vores vinbar, så betaler du kun det vinen koster i butikken + 100 kr. i ”proppenge”. Hvor andre vinbarer ganger op med både 3- og 400 %, så lægger vi altså kun 100 kr. ovenpå butiksprisen, hvilket betyder at du, uden bekymring, kan bestille vine selv fra de mere kostbare vinområder og vinmarker.

Vi vil gerne give vores gæster muligheden for at prøve mange forskellige vine – også uden at det skal vælte budgettet.

 

VIN PÅ GLAS

Er du ikke på udkig efter en hel flaske vin, så tilbyder vi også vin på glas. Vi har et stort udvalg af lækre vine på glas, og vi har sørget for, at der er noget for alle både ift. region, druesort og pris. I vores vinkort finder du både rødvin, hvidvin, rosé samt mousserende vin på glas. Vores kompetente vintjenere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til det dagens humør.  

> Klik her og se fire af vores anbefalinger.

SNACKS TIL VINEN

Man bliver ofte småsulten af at drikke vin, men den klarer vi også. Vi tilbyder nemlig flere forskellige små, lækre anretninger til vores gæster; både sandwich, charcuterie, oste, oliven, nødder, hjemmebagt brød og lækker olivenolie til.

> Klik her og se vores udvalg af mad.

VIN NYDES BEDST I FEDE LOKALER

Vi har et bredt udvalg af vine fra hele Europa, så du kan finde både kendte klassikere og mere nyskabende vine. Vores lokaler er både rå og moderne på samme tid med betonvægge, skarpe farver, rene linjer og lækkert interiør, så du kan nyde din vin i de mest fantastiske omgivelser. Uanset om du er vin-entusiast eller bare vil have en god aften med god vin, så er Con Maz Vinbar det perfekte sted for dig.

Kom og besøg os i Aarhus og nyd god vin i vores lokaler. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Åbningstider for Con Maz Vinbar

SOMMER-LUKKET: UGE 28, 29 & 30

Mandag: Lukket

Tirsdag: Lukket

Onsdag: 12.00 – 22/23.00

Torsdag: 12.00 – 22/23.00

Fredag: 12.00 – 01.00

Lørdag: 12.00 – 01.00

Søndag: Lukket