OVERBLIK OVER VORES MENU’ER
Her på siden kan du se alt hvad vi tilbyder – lige fra mad til drikke.
VORES MAD:
Herunder ses konkrete forslag til hvad vi fx kan servere:
(Alle priser er inkl. moms og menuerne er kun mod forudbestilling)
Traditionel julefrokostmenu inkl. 4 timers fri bar – pr. kuvert kr. 750,- inkl. moms (minimum 15 kuverter)
Tapasanretning – pr. kuvert 149,- (op til 15 kuverter)
• 2-3 forsk. skinke- og pølsespecialiteter fra Italien og Spanien
• 2-3 forsk. oste fra ind- og udland
• Dip (fx aioli, pesto, oliventapenade)
• Oliven mix
• Lækkert brød
Tapas på fade – pr. kuvert 250,- (minimum 10 kuverter)
• 3 forsk. skinke- og pølsespecialiteter fra Italien og Spanien
• 3 forsk. oste fra ind- og udland
• 2x dagens dip (fx aioli, pesto, oliventapenade)
• 1x surt (fx cornichons, kapersbær, syltede rødløg)
• Oliven mix i krydret oliemarinade
• Sprødt knas (fx saltede mandler, peanuts, mini grissini)
• Lækkert brød
Kaffe og kage – pr. kuvert 50,-
Con Maz Social Dining Menu 1 – pr. kuvert 400,- (minimum 10 kuverter)
• Surdejsbrød
• Jamon Serrano gran reserva
• Marinerede rejer med salat og aioli
• Grillet aubergine med spicy hummus, sort sesam og aromatisk yoghurt
• Dagens fangst med årstidens grønt og blanquet sauce
• Svamperisotto med karljohansvampe, trøffel og mozzarella
• Duroc ribs med BBQ og spicy tomatsalat
Con Maz Social Dining Menu 2 – pr. kuvert 500,- (minimum 10 kuverter)
• Surdejsbrød
• Jamon serrano gran reserva
• Skaldyrssalat med avocado og sprød kartoffel
• Enoki svampe i tempura med trøffel/soya mayo og forårsløg
• Carpaccio af tørret okse med Manchegocreme, friterede kapers og parmesan
• Gambas pil-pil (stegte rejer i hvidløg) med chili og persille/hvidløgspesto
• Dagens fangst med årstidens grønt og blanquet sauce
• Svamperisotto med karljohansvampe, trøffel og mozzarella
• Oksesteg med bearnaisesmør og brøndkarse
Con Maz Social Dining Menu 3 – pr. kuvert 600,- (minimum 10 kuverter)
• Surdejsbrød
• Jamon iberico bellota, 50 måneder
• Skaldyrssalat med avocado og sprød kartoffel
• Pimientos de Padron med jomfruoliven og havsalt
• Enoki svampe i tempura med trøffel/soya mayo og forårsløg
• Carpaccio af tørret okse med Manchegocreme, friterede kapers og parmesan
• Gambas pil-pil (stegte rejer i hvidløg) med chili og persille/hvidløgspesto
• Dagens fangst med årstidens grønt og blanquet sauce
• Svamperisotto med karljohansvampe, trøffel og mozzarella
• Oksemørbrad med bearnaisesmør og brøndkarse
• Hasselnøddekage med creme fraiche 48% og citrussorbet
VORES DRIKKE:
Herunder ses konkrete forslag til hvad vi evt. kunne servere:
Fri Bar
Fri bar med udvalgte hvide og røde vine samt pilsner-fadøl fra Aarhus Bryghus, sodavand og vand.
1,5 time / pris pr. kuvert 275 kr.
3 timer / pris pr. kuvert 350 kr.
Vinmenu
Det er naturligvis også muligt at vores sommelier kan sammensætte et forslag på en vinmenu, der passer perfekt til din valgte menu og budget ønske.
Drinksmenu
Vil du prøve noget nyt, kan vi også sammensætte en spændende drinksmenu, der er nøje tilpasset din valgte menu og budget ønske.