Gyuto er den store køkkenkniv til alle formål. Den er lang og høj, og kan bruges til de fleste skærebrætopgaver. Disse knive har et tyndere, lettere og hårdere blad end de fleste tilsvarende knive fra vesten. Den fungerer særdeles godt til at skære kød og fisk i skiver. Det originale design, et ottekantet håndtag med stablede skiver, er samlet omkring bladets tang.
Hos Florentine Kitchen Knives skabes der håndlavede køkkenknive af høj kvalitet, til både den professionelle og hverdagskokken. Florentine Kitchen Knives tror på, at et vellavet førsteklasses køkkenværktøj har magten til fuldstændig at ændre din oplevelse i køkkenet. Deres knive er en fusion mellem Østen og Vesten, stærkt inspireret af deres egen arv. Dette afspejles i både bladenes funktionalitet og designelementer. Slutresultatet er et moderne men tidløst brugsobjekt af højeste kvalitet.Udover Florentine-serien producerer virksomheden også Kedma-serien, som oversat betyder ’vendt mod øst’.
Serien trækker på asiatiske værktøjer og knivtraditioner – knive, der er egnede til at optræde i det pan-asiatiske køkken. Kollektionen dækker behovene hos alle hjemmekokke, hvor hver kniv er designet til specifikke opgaver.