HOLD NAVNEFESTEN HOS CON MAZ

Leder I efter et sted i Aarhus hvor I kan afholde navnefest, så er du havnet det rigtige sted. Undgå forberedelserne og oprydningen, og nyd jeres dag i fulde drag – vi står for det hele! Vores vinbar er det oplagte valg til dit event, og vores servicemindede personale sørger for at danne rammen om det perfekte arrangement og sikrer, at værtskabet kan nydes fuldt ud.

FORSLAG TIL MAD OG DRIKKE TIL DIT ARRANGEMENT

Herunder ses et konkret forslag til hvad vi evt. kunne servere:

FEST BUFFET:

 • Sliders med mør gris
 • Svampetoast
 • Røget laks i en lille skal
 • Salatkano med pankorejer
 • 2 x salater
 • Små toast på hjemmebagt kærnemælksbrød
 • Brownie

Pris pr. kuvert 400 kr.
Min. 10 kuverter

FRI BAR

Fri bar på vin, øl og vand. Herunder udvalgte hvide og røde vine samt Gamma pilsner-fadøl, vand og sodavand.

1,5 time / pris pr. kuvert 275 kr.
3 timer /Pris pr. kuvert 350 kr.

Var det ikke lige dét du havde i tankerne? Fortvivl ikke. Vi kan skræddersy dit arrangement som du ønsker det. Så tag kontakt til os allerede i dag, og lad os tage en samtale om dine behøv og tanker. En samtale og et konkret tilbud er naturligvis uforpligtende.

KONTAKT OS I DAG;  på info@conmaz.dk eller telefon 22 22 80 60, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller ønsker at høre nærmere om mulighederne vedr. dit arrangement.

Herunder kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud – udfyld formularen, og så vender vi tilbage hurtigst mulig. 

  HVEM ER VI, OG HVA KAN DU FORVENTE?

  Vores vinbar, som til hverdag er en kombineret vinbutik og delikatesse, ligger centralt placeret på Godsbanen i Aarhus, og har gjort det siden foråret 2022. Vi tilbyder, udover et klassisk walk-in-vinbar-koncept, at du kan afholde dit event hos os inkl. fuld service med mad, drikke og opvartning. Vi tager os af maden og serveringen, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen, men derimod koncentrere dig om at være vært. Uanset om du leder efter en lækker buffet, tapas/charcuteri eller en tre-retters-menu, så har vi kokken der kan håndtere det.

  MAD

  Vi tager os af maden og serveringen, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen. Uanset om du leder efter en lækker buffet, tapas/charcuteri eller en tre-retters-menu, så har vi køkkenet der kan håndtere det.

  Her på siden kan du se forskellige menuforslag samt priser på den mad vi kan server for vores selskaber. Hvis du har nogle særlige ønsker til mad, så tager vi naturligvis en snak herom. I de fleste tilfælde kan alt lade sig gøre.

  Vi sammensætter den løsning der passer dig bedst.

  DRIKKEVARER

  Hos Con Maz importerer vi selv vores vin og spiritus, hvilket betyder at vi tilbyder en bred vifte af særligt udvalgte drikkevarer. Derudover har vi desuden fadøl fra Gamma-bryghus og vi tilbyder naturligvis også long drinks samt the/kaffe, sodavand og div. læskedrikke.

  Vi sammensætter ganske enkelt den mad/drikke-løsning der passer dit selskab bedst.

  PLACERING & PARKERING 

  Du finder os på Godsbanen, Kjeld Tolstrups Gade 102, 8000 Aarhus C. Er nogen af dine gæster i bil? Der er masser af muligheder for parkering af lige ude foran vores lokaler. Man registrerer sig blot via EasyPark-appen, og så er der styr på parkeringen.