Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Don Q Reserva Aged 7 Years

Spiritus

Don Q Reserva Aged 7 Years

339,00 kr.

-

+

Modnede, robust og med en flot, lang eftersmag

Don Q Reserva Aged 7 Years repræsenterer den modnede romstil som bl.a. produceres på Cuba, Den Dominikanske Republik og naturligvis Puerto Rico. I traditionel spansk stil er Don Q Reserva Aged 7 Years destilleret i en kombination af et kontinuerligt multikolonne-destilleringssystem samt en enkeltkolonne, og efterfølgende modnet minimum syv år i egetræsfade af amerikansk hvideg.

 

Modning af rom i egetræ tilfører en karakter af vanilje og karamel, og afrunder undervejs hjørnerne på alkoholen. Det betyder, at man efter syv år finder en smag af vanilje, karamel, mælkechokolade samt kokos.

Don Q bliver produceret af Destilería Serrallés på Puerto Rico i Caribien – et hypermoderne romdestilleri som den dag i dag stadig er familieejet. Igennem seks generationer har familien Serrallés stået bag destilleriet, som producerer øens bedste rom; Don Q. Tilbage i 1865 importerede Don Juan Serrallés et lille kobberpot still og destillerede hermed den første rom solgt under Serrallés-navnet. I 1934 lancerede destilleriet Don Q-brandet, opkaldt efter romanen Don Quixote af Miguel de Cervantes fra det tidlige 1600-tal – Serrallés-familiens yndlingsroman.

Dette er en god, gedigne luksusrom med en reel alderserklæring på etiketten, og så er den uden tilsat sukker. Det er en fantastisk eksponent for rom fra Puerto Rico, og i sandhed en rom som bør findes i et hvert barskab.

Land

Puerto Rico

Producent

Destilería Serrallés

Lagring

7 år

ABV

40.00%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørsmelasse

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad