Øko-Cava med en frisk, varm, behagelig og rund smag med lang afslutning.
Høsten af druerne til denne vin starter normalt i slutningen af august og strækker sig til slutningen af oktober. Man høster manuelt, hvorefter druerne transporteres til vingården i kasser indeholdende 25-30 kg. I nogle tilfælde transporteres druerne også i små rustfri trailere, men kun når markerne ligger tæt på vingården. Druer høstes om natten for at undgå høje temperaturer og for tidlig fermentering.
Denne cava lagrer mindst 12 måneder i flasken, og består af 40% Xarel-lo, 30% Macabeo, 20% Parellada og 10% Chardonnay.
I glasset har vinen en flot grønlig guldfarve – elegant med fine bobler. God intensitet i næsen med frugtaromaer og ristede nuancer. Frisk, varm, behagelig og rund smag med lang afslutning.
Perfekt som aperitif samt et godt akkompagnement til salater, ris og lette fiskeretter.
Land
Spanien
Område
Penedés
Producent
Villa Conchi
Årgang
NV
Drue
Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel-lo
ABV
11.50%
Størrelse
0,75 L
Did that hit the spot? Så Se denne guide
