Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Slippurinn: Recipes and Stories from Iceland

Litteratur

Slippurinn: Recipes and Stories from Iceland

399,00 kr.

-

+

En bog for elskere af alt nordisk, og for madelskere verden over.

Denne bogdebut er skrevet af den fremstormende stjernekok Gísli Matt fra Slippurinn, den internationale kulinariske restaurant på Islands Westman Islands.

Kokken Gísli Matt byggede Slippurinn med sin familie i en historisk skibsværftsbygning i en lille by, hvis landskab blev ændret for altid af lavastrømmen fra en vulkan i udbrud i 1973. I dette utrolige miljø, hvor planter vokser på bjerge skabt af lava, skabte Gísli en menu, der både respekterer det lokale og traditionelle og skubber til grænserne for det moderne køkken. Gísli er ved at finde sin egen vej inden for gastronomi i dag. Han har fanget opmærksomheden hos verdens kulinariske connaisseurs, herunder Ruth Reichl og Diana Henry blandt andre, og denne, Gíslis første bog, afspejler hans omfattende viden i traditionelle islandske retter.

Bogen tager læseren helt ind til hjertet af Gíslis fascinerende kulinariske verden og ø-liv. En bog for elskere af alt nordisk, og for madelskere verden over.

Land

Island

Producent

Phaidons

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad