Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Scotch Universe CASTOR II Whisky

Single Malt Whisky

Scotch Universe CASTOR II Whisky

895,00 kr.

-

+

Denne single cask Croftengea-whisky fra Loch Lomond blev destilleret tilbage i 2007 og er tappet på flaske i 2018.

Denne single cask Croftengea-whisky fra Loch Lomond blev destilleret tilbage i 2007 og er tappet på flaske i 2018. Whiskyen er er fadlagret i 11 år på et 1st fill Ruby Port Wine Barrique. I flasken finder man en alkoholprocent på 58.7, som naturligvis er fadstyrke.

 

Farven på whiskyen er sågar pink. Meget speciel farve, men en farve som matcher smagen utrolig godt. Selvom flasken er markeret som en ”highly peated whisky” så fornemmes den også frugtig på samme tid.

Croftengea er en peated whisky fra Loch Lomond Distillery – ja, faktisk en af de mest røgede whiskyer som er produceret på stedet. Ligesom ”Ledaig” er en whisky stil fra Tobermory er ”Croftengea” det samme for Loch Lomond, og det vil sige at dette er en meget røget whisky.

I Scotch Universe Whisky-serien kan du opleve håndplukkede whiskyer fra alle regioner i Skotland - nogle røgfyldte og stormfulde som en stjernekollision, og nogle rolige og afbalancerede som den mørke side af månen. Man benytter sig ikke af chill-filtrering eller karamelfarve, og alle aftapninger har et naturligt højt alkoholindhold og er dermed flasket ved fadstyrke. Det som serien specielt udmærker sig ved, er fadlagringen på vinfade. Ofte vil du se aftapninger i serien, som er lagret på tidligere vinfade; fx portvin, sherry, rødvin, men også romfade og whiskyfade. Der er fokus på de specielle tønder, og det er noget af det, som er med til at gøre Scotch Universe Whisky specielt.

Land

Skotland

Område

Highland

Producent

Loch Lomond Distillery

Lagring

11 år

ABV

58.70%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Malt

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad