Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

R&G Rolland Galarreta Rueda

Vin

R&G Rolland Galarreta Rueda

175,00 kr.

-

+

Lys halm-gul farve

Næse: En fin, frisk, aromatisk næse med tropiske frugter efterfulgt af melon, mineral- og blomsteraromaer. Kompleks og intens. Smag: Sprød og rund, med dominans af tropiske frugter og citrus-noter. Den viser en upåklagelig afbalanceret syrlighed, enestående dybde og volume, der giver plads til en vedvarende og rig finish

 

To kulturer og to forskellige vinfremstillingsstile, men et fælles mål, har sammenbragt den franske vinproducent og konsulent Michel Rolland, og den spanske vinvisionær Javier Galarreta. De tror begge på, at Spanien har et fremragende terroir, og de har det know-how der skal til for at lave gode kvalitetsvine.

I Rueda starter høsten sædvanligvis i midten af ​​september med Sauvignon Blanc-sorten, og kort efter med Verdejo og Viura, som er de vigtigste sorter i området. Rolland Galarreta Rueda er fremstillet af Verdejo-druer fra vinmarker med en gennemsnitsalder på 40 år gamle vinstokke. Stokkene står plantet i jord med løse sten i Serrada i hjertet af Rueda-appellationen. Jordbunden er rig på calcium og magnesium, med god dræning og ventilation.

100% Old Vine Verdejo. Mosten er koldmacereret med skind i otte timer ved 7º C, hvilket forbedrer Verdejos karakteristiske aromaer. Gæringen foregår ved 14-16ºC, hvilket hjælper med at opretholde og intensivere druens unikke smag. Derefter holdes vinen i kontakt med den fine bærme for at styrke sin struktur ved at give syre, og optage mere dybde samt en fed fornemmelse i munden.

De druer, der bruges til at producere denne vin vokser i vinmarker beliggende omkring landsbyerne Serrada og Rueda, i hjertet af denne hvide vinregion. Det betragtes bredt som præmieområdet i appellationen Rueda. Ud af de 80 hektar, der ejes og kontrolleres af Bodegas Val de Vid, har man valgt nogle af de bedste vinmarker og druer, der vokser i den stenrige jordbund med god dræning.

Til mad: Fisk og skaldyr, fisk, ris, pasta og hvidt kød.

Land

Spanien

Område

Rueda

Producent

Rolland Galarreta

Årgang

2017

Drue

Verdejo

ABV

13.50%

Størrelse

0,75 L

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad