Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Penderyn Icons of Wales Red Flag

Single Malt Whisky

Penderyn Icons of Wales Red Flag

529,00 kr.

-

+

Icons of Wales-serien består af særlige aftapninger, som hver fejrer en person, milepæl eller begivenhed i walisisk historie.

Den første udgave i Icons of Wales-serien er Penderyn Red Flag. Denne flaske mindes første gang et rødt flag blev rejst, som et symbol på social protest. “The Red Flag” er som skrevet en specialudgave der fortæller historien om Dic Penderyn, hvis rigtige navn var Richard Lewis, og flasken har et specielt bestilt print af kunstneren Andrew Davidson. Whiskyen er færdiglagret i madeira fade for at give en delikat smag og kompleksitet.

Aromaen på denne whisky er præget af friske æbler og citrusfrugter blandet med flødekaramel og rosiner. I munden er denne single malt whisky utrolig glat og både friske og tørrede frugter kan findes. Den er delikat og sød på tungen med blot en antydning af bitterhed. Eftersmagen af kage og sultanas er lang og givende.

Icons of Wales-serien består af særlige aftapninger, hvor hver flaske fejrer en person, milepæl eller begivenhed fra walisisk historie med international betydning. Destilleriet har planer om at frigive halvtreds udgaver i alt, hver udgave i et meget begrænset oplag.

Serien skal som sagt fejre de fineste øjeblikke fra walisisk historie, såsom selvstændighed, innovation og individualitet. Disse aftapninger skal profilere disse øjeblikke, både i Wales og i udlandet.

Land

Wales

Producent

Penderyn Distillery

Lagring

NAS

ABV

41.00%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Malt

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad