Vin fra Rhône regionen
Dyb rubinrød farve. Harmonisk og kompliceret aroma, der åbner med blomster og brændte noter. Koncentreret mundfølelse med bløde tanniner, der er behageligt afbalanceret med aromaer af violer, vanilje og peber.
I kernen af Rhône-regionen har Olivier Ravoire etableret særlige relationer med lidenskabelige vinavlere. Vinproduktionen og
modningen heraf bliver udført på den respektive vingård i samarbejde med Olivier Ravoire-teamet.
Vinens DNA
Årgang: 2015
Druesort: 95% Syrah, 5% Viognier
Jordbund: Sand med mange sten
Druerne er håndplukkede og sorterede.
Druerne bliver regelmæssigt behandlet med lang gæring og kommer aldrig over 30°C
Vattingen er med vilje lang for at sikre optimal udvinding med respekt for råmaterialet.
Restsukker pr. liter: < 3 g/L.
Blandingen bliver modnet i 24 måneder på 20 år gammel egetræsfade af fransk egetræ.
Vinen er ikke filtreret.
Drikketemperatur: 17°C
Land
Frankrig
Område
Cótes du Rhone
Producent
Olivier Ravoire
Årgang
2015
Drue
Syrah, Viognier
ABV
13.50%
Størrelse
0,75 L
Did that hit the spot? Så Se denne guide
