Historien om Yoshihiro Imais 14-sæders, sæsonbestemte inspirerede restaurant
En stemningsfuld og personlig kokkemonografi – og en ode til brændefyret madlavning – fra Yoshihiro Imai, Japans spændende nye kok, og hans kultrestaurant, munk.
monk er historien om Yoshihiro Imais 14-sæders, sæsonbestemte inspirerede restaurant, beliggende på den kirsebærblomstrede Philosopher's Path i Kyoto. Gennem personlige essays, refleksioner, 75 moderne japanske opskrifter og fotografier beskriver Yoshihiro historier om bønder, producenter og exceptionelle ingredienser – fra grøntsager til urter og blomster – der inspirerer hans menu i omakase-stil og forklarer hvorfor madlavning med ild er centralt.
International medieopmærksomhed i Wall Street Journal Magazine og Monocle Travel Guide Series har styrket Yoshihiros indflydelse på restaurantscenen i Kyoto. Både hans synlighed som global kok og hans restaurant monk har global appel, med spisende gæster, der flyver ind fra hele verden for at opleve hans kunst.
Producent
Phaidons
Land
Japan
Did that hit the spot? Så Se denne guide
