Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Kedma Nakiri Knife

Kedma Kitchen Knives

Kedma Nakiri Knife

1.299,00 kr.

-

+

Håndlavede køkkenknive af høj kvalitet

En rektangulær kniv med tyndt blad, der primært skal bruges til grøntsags- og urtehakning. Lavet til at blive brugt på skærebrættet. Den er meget behagelig til store opgaver på grund af dens lette vægt, høje profil og lige kant. Det originale design, et ottekantet håndtag med stablede skiver, er samlet omkring bladets tang.

Hos Florentine Kitchen Knives skabes der håndlavede køkkenknive af høj kvalitet, til både den professionelle og hverdagskokken. Florentine Kitchen Knives tror på, at et vellavet førsteklasses køkkenværktøj har magten til fuldstændig at ændre din oplevelse i køkkenet. Deres knive er en fusion mellem Østen og Vesten, stærkt inspireret af deres egen arv. Dette afspejles i både bladenes funktionalitet og designelementer. Slutresultatet er et moderne men tidløst brugsobjekt af højeste kvalitet.

Udover Florentine-serien producerer virksomheden også Kedma-serien, som oversat betyder ’vendt mod øst’. Serien trækker på asiatiske værktøjer og knivtraditioner - knive, der er egnede til at optræde i det pan-asiatiske køkken. Kollektionen dækker behovene hos alle hjemmekokke, hvor hver kniv er designet til specifikke opgaver.

DATA:

BLADE LENGTH: 180mm
BLADE WIDTH: 55mm
OVERALL LENGTH: 315mm
APPROX WEIGHT: 180gr
STEEL: Sandvik 14C28N High Carbon Stainless Steel
HARDNESS: 60 HRC
EDGE: 50/50

Land

Spanien

Område

Barcelona

Producent

Florentine Kitchen Knives

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad