Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Gorka Izagirre 42 by Eneko Atxa

Vin

Gorka Izagirre 42 by Eneko Atxa

298,00 kr.

-

+

Vinen er kraftfuld men alligevel blød i munden. Den byder på noter af ristet brød og bagværk samt moden frugt og citrus.

Navnet ’42’ refererer til de 42 dage som den første årgang tilbragte på fad. Vinen er modnet på fransk egetræ og er tilmed den første vin hvori man har brugt fransk egetræ i vineriet.

I Baskerlandet, som er et område i det vestlige Pyrenæerne der strækker sig over grænsen mellem Frankrig og Spanien på Atlanterhavskysten, laves der udsøgt vin. Vingården Gorka Izagirre er et baskisk familieprojekt som fokuserer på hvidvine lavet på de lokale druer Hondarrabi Zuri og Hondarrabi Zerratia.

Eneko Atxa, en af verdens bedste kokke som slå sine folder på Restaurant Azurmendi, har været med til at udvikle denne hvidvin. Restauranten ligger på vingården Gorka Izagirre og der er derfor et tæt slægtskab mellem køkkenet og vinmarkerne.

Navnet ’42’ refererer til de 42 dage som den første årgang tilbragte på fad. Vinen er modnet på fransk egetræ og er tilmed den første vin hvori man har brugt fransk egetræ i vineriet. Vinen er fermenteret på franske egetræsfade og efterfølgende sur lie-modnede i syv måneder. Efterfølgende tilbringer vinen fire måneder på står inden den flaskes.

Vinen er kraftfuld men alligevel blød i munden. Den byder på noter af ristet brød og bagværk samt moden frugt og citrus.

Gorka Izagirre er en spændende og anderledes vinproducent, som grundet det unikke terroir med stor indflydelse fra Atlanterhavet og særlige vindruer, laver vin som overrasker og inspirerer selv garvede vindrikkere.

VINDATA:

Område: Bizkaia, Baskerlandet
Appellation: Bizkaiko Txakolina
Årgang: 2018
Drue: 100 % Hondarrabi Zerratia
Modning: Fermenteret på fransk eg og efterfølgende sur lie-modnede i syv måneder
Alkoholprocent: 13 %

Land

Spanien

Område

Baskerlandet

Producent

Gorka Izagirre

Årgang

2018

Drue

Hondarrabi Zerratia

ABV

13.00%

Størrelse

0,75 L

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad