Stårslået vintage-armagnac fra den bedste aftapper i armagnac-kategorien
På Domaine de Bellair producerer man Bas-Armagnac. Omkring gården finder man gamle vinstokke med druesorterne Baco og Ugni Blanc. Til fadlagringen benytter man sig af egetræ fra den lokale skov.
Aftapningen består af 60% Baco og 40% Ugni Blanc og har i alt lagret i 50 år på egetræsfade. Armagnacen er tappet ved fadstyrke på 45% alkohol – en helt igennem kompleks og ekstraordinær smagsoplevelse.
Denne vintage årgang findes i både 20 cl., 70 cl. og 150 cl. udgaver og er den perfekte fødselsdagsgave til spiritusnyderen der fylder 50 år i 2019. Vintage-spiritus fra fødselarens fødeår.
Land
Frankrig
Område
Bas-Armagnac
Producent
Darroze
Lagring
49 år
ABV
45.40%
Størrelse
0,7 L
Distilleret på
Flere druesorter
Did that hit the spot? Så Se denne guide
