Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

BRITISH EMPIRE RUM LIMITED EDITION JAMAICA

Spiritus

BRITISH EMPIRE RUM LIMITED EDITION JAMAICA

431,10 kr.

-

+

Kanon rom fra nogle af verdens bedste destillerier.

British Empire er en serie af rom som hylder de gamle britiske kolonier i Caribien. I serien finder du rom destilleret på Jamaica, Barbados, Trinidad & Tobago samt i Guyana – alle tidligere britiske kolonier som løsrev sig i helholdsvis i 1962 og 1966. Landene er den dag i dag stadig en del af Commonwealth.

British Empire Limited Edition Jamaica Rum er et fantastisk eksempel på en kraftig og funky rom fra Jamaica. For at skabe denne romtype er sukkerrørene blevet udsat for en ekstraordinær lang fermenteringsproces og efterfølgende destilleret i de klassiske jamaicanske double retort pot stills, hvilket alt i alt giver en kraftig og utrolig fyldig rom med smag af grillet banan og ananas samt den velkendte ’Jamaica-funk’! Man har valgt at tappe rommen ved 50 % alkohol, hvilket betyder at der ikke er tilsat så meget vand som normalt til rommen efter modningsprocessen. De 50 % alkohol er med til at levere en fabelagtig og intens smag, som stadigvæk er i fantastisk balance!

Rommen i British Empire-serien er alle en kombination af forskellige destillattyper, og kan alle placeres i kategorien ’britisk romstil’. Det betyder ganske enkelt, at rommen er en kombination af rom destilleret via batch-destillering og kontinuerlig destillering med undtagelse af British Empire Limited Edition Jamaica Rum som er 100 % batch-destilleret. Den britiske romstil er den gamle og traditionelle måde at producere rom på.

Sådan opleves den

DUFT: Potent aroma af esterholdig rom; ananas, bagt banan, syrligt slik og papaja.
SMAG: Godt med fylde og et pænt alkohol-kick ved første indtag. Eftersmagen er blød og inkluderende, og byder på bagt frugt samt vaniljekage.

Land

Jamaica, Trinidad & Tobago

Producent

CRT Spirits

Lagring

NAS

ABV

40.00%

Størrelse

0,5 L

Distilleret på

Sukkerrørsmelasse

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad