Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Bayou Louisiana XO Mardi Gras Rum

Spiritus

Bayou Louisiana XO Mardi Gras Rum

725,00 kr.

-

+

Rom fra Louisiana lavet på lokale sukkerrør

Bayou Rum er noget så specielt som amerikansk rom fra sydstaten Louisiana. Bayou Distillery ligger i byen Lacassine og blev etableret af tre venner tilbage i 2013. Deres rom er produceret på lokal sukkerrørsmelasse, destilleret på små batch-destilleringsapparater og modnet på amerikanske egetræsfade via solera-systemet, kendt fra sherry-produktion.

Destilleriets masterblender er den unge romkomet Reiniel Vicente Diaz, som har rødder i den cubanske og dominikanske romproduktion.

Bayou Louisiana XO Mardi Gras Rum er en modnet rom, som har ligget på brugte bourbon-tønder i op til seks år, og som slutteligt er modnet i brugte sherry-tønder. Den høje varme i Louisiana påvirker modningen af rommen i en meget positiv retning, og giver hurtigt rommen en meget moden smag. Dette kommer til udtryk i oplevelsen af rommen som er blød, afrundet og kompleks, med en yderst velintegreret alkoholfornemmelse.

Rommen dufter særligt af stenfrugt såsom abrikos, blomme og fersken – derudover findes der også varme krydderier og brændt egetræ samt et hint af sød sherry. Smagen er fed, fyldig og meget kompleks – det er ganske enkelt en fantastisk rom med en flot, naturlig sødme.

Bayou Louisiana XO Mardi Gras is a rum that punches above it’s weight.

Land

U.S.A

Producent

Louisiana Spirits

Lagring

NAS

ABV

40.00%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørsmelasse

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad