Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

Bapt & Clem’s Australia Rum Ans 6 d’age Jurançon Finish

Spiritus

Bapt & Clem’s Australia Rum Ans 6 d’age Jurançon Finish

639,00 kr.

-

+

En rom som dufter af sød kage, urter, krydderier og ristet brød

Beenleigh Distillery ligger i en lille by af samme navn, med mindre end 10.000 indbyggere i staten Queensland, Australien. Regionen er kendt for sin produktion af sukkerrør. Beenleigh Distillery præsenterer sig som et af de ældste destillerier i Australien og daterer sig tilbage til 1884 – det er tæt knyttet til regionen og er en stor del af lokalsamfundets identitet.

Rommen fra Beenleigh Distillery, udvalgt af Marc Darroze til Bapt & Clems-serien, er først blevet modnet fire år i Australien. Rommen er efterfølgende modnet i to år i lagerhallen hos Darroze Bas-Armagnacs i Gascogne, Frankrig. Den søde Jurançon-vin, som tidligere har været i fadene, frembringer en rund og blød afslutning til en meget kompleks og fyldig rom. Denne rom består af et blend på fire 220 L store tønder - limited edition.

Det er en rom som dufter af sød kage, urter, krydderier og ristet brød - en meget rund og imødekommende næse. Smagen skaber associationer til kandiserede frugter så som dadler, derudover honningkager, cremet karamel og creme brulée - en smuk og stor smagsintensitet. Rommen er tappet ved flotte 48 % alkohol.

Bapt & Clem’s er en uafhængig aftapper fra sydvest Frankrig, nærmere bestemt Armagnac-regionen. Manden bag firmaet er Marc Darroze, som igennem 20 år har arbejdet med armagnac-mærket Darroze. Igennem sit arbejde med armagnac har Marc fundet glæden ved alverdens spiritus, herunder både rom, cognac og calvados. Denne glæde har ført til, at Marc har udviklet Bapt & Clem’s – et uafhængigt spiritusaftapper-brand opkaldt efter hans to sønner Baptiste og Clément.

Land

Australien

Producent

Beenleigh Distillery

Lagring

6 år

ABV

48.00%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørsmelasse

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad