Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

A1710 La Perle Fine Rhum Blanc Extraordinaire

Spiritus

A1710 La Perle Fine Rhum Blanc Extraordinaire

800,00 kr.

-

+

Enestående rhum agricole lavet på pot still fra Martinique.

På Martinique finder man det lille håndværksdestilleri A1710, som er et af de få destillerier på øen som benytter sig af batch-destillering. A1710 startede produktion af rhum agricole, som er den primære romtype på Martinique, tilbage i 2016, og er i dag kendt for at lave den bedste hvide rom på øen.

Deres romstil er kraftfuld men også blød og fyldig, og deres tilgang til terroir og sukkerrøret er uden sidestykke det mest seriøse på Martinique.

Denne meget særlige rom går under navnet La Perle Fine, og er som navnet antyder destilleriets perle. La Perle-serienfindes i tre forskellige udgaver, herunder originale aftapning samt Brut-udgaven og denne Fine-udgave. La Perle Fine er destilleriets eneste dobbeltdestillation-aftapning, hvilket betyder at rommen er destilleret to gange uden brug af kolonnen på destilleringsapparatet. Alle udgaver i La Perle-serien er årgangsbestemte aftapninger.

A1710 La Perle Fine Rhum Blanc Extraordinaireer batch-destilleret på frisk sukkerrørssaft, som er resultatet af ét pres, og fermenteret i 7 dage. Destilleringen af denne rom er foretaget i destilleriets smukke pot still, som har fået navnet ’la Belle Aline’. Det er et single copper pot still kombineret med en mindre kolonne indeholdende syv kobberplader - denne kolonne er dog ikke taget i brug under destilleringen af La Perle Fine, som til gengæld er destilleret to gange som man fx gør med cognac og skotsk single malt whisky. Rommen er ikke reduceret og dermed tappet ved destillationsstyrke på 67,5 % alkohol, og bør nydes rent.

A1710 La Perle Brute Rhum Blanc Extraordinaire smager af: Eksplosiv og moden frugt, med friske sukkerrør og en krydret afslutning. Dette er den kraftigste rom i A1710’s portefølje. En enestående rom!

Land

Martinique

Producent

Distillerie A1710

Lagring

NAS

ABV

67.50%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørssaft

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad