Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

A1710 Diamond Rock Rhum Blanc Extraordinaire

Spiritus

A1710 Diamond Rock Rhum Blanc Extraordinaire

525,00 kr.

-

+

Enestående rhum agricole lavet på pot still fra Martinique.

På Martinique finder man det lille håndværksdestilleri A1710, som er et af de få destillerier på øen som benytter sig af batch-destillering. A1710 startede produktion af rhum agricole, som er den primære romtype på Martinique, tilbage i 2016, og er i dag kendt for at lave den bedste hvide rom på øen.

Deres romstil er kraftfuld men også blød og fyldig, og deres tilgang til terroir og sukkerrøret er uden sidestykke det mest seriøse på Martinique.

Denne særlige rom går under navnet Diamond Rock, og er destilleriets flagskib, og tager navn efter en strategisk klippeø 3 km syd for Martinique. På visse tidspunkter af døgnet genspejler solens stråler på klippens sider, så den på afstand ligner en diamant. Klippeøen spillede en stor rollen i forsvaret mod den britiske flåde under Napoleonskrigene, op igennem 1800-tallet. Diamond Rock er den rom som i A1710’s portefølje er mest udbredt, og folkene bag kalder det for en rock ’n’ roll-rhum – festlig, uprætentiøs og drikkevenlig.

A1710 Diamond Rock Rhum Blanc Extraordinaire er batch-destilleret på frisk sukkerrørssaft, som er resultatet af ét pres. Destilleringen af denne rom er foretaget i destilleriets smukke pot still, som har fået navnet ’la Belle Aline’. Det er et single copper pot still kombineret med en mindre kolonne indeholdende syv kobberplader. Rommen er langsomt reduceret og tappet ved 50,5 % alkohol, og egner sig exceptionelt godt til ti’ punch, eller som ingrediens i diverse tropiske cocktails.

A1710 Diamond Rock Rhum Blanc Extraordinaire smager af: Hvide frugter, mineralitet, blomme og kastanje. Yderligere mandel, læder og kraftige sukkerrørsnoter.

Awards:

Martinique Rhum Awards: 3. plads i kategorien ’Agricole op til 55 % alkohol’
Spirits Selection: Silver Medal 2019

Land

Martinique

Producent

Distillerie A1710

Lagring

NAS

ABV

50.50%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørssaft

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad