Levering 1-3 hverdage . Fri fragt over 599 kr.

Din kurv

Du får levering indenfor 1-3 hverdage.

Du får et nøje udvalgt sortiment af de bedste flasker.

Du får fri fragt ved køb over 599 kr.

Subtotal

0,00 kr.

Gå til checkout
Ja,
jeg er over 18.
Luk mig bare ind.
Nej,
så vi må ses, når jeg
er blevet ældre.

Velkommen.
Du skal være fyldt 18
for at besøge vores website

er du over 18?

A1710 Cheval Bondieu Rhum Extraordinaire

Spiritus

A1710 Cheval Bondieu Rhum Extraordinaire

1.400,00 kr.

-

+

Enestående rhum agricole lavet på pot still fra Martinique.

På Martinique finder man det lille håndværksdestilleri A1710, som er et af de få destillerier på øen som benytter sig af batch-destillering. A1710 startede produktion af rhum agricole, som er den primære romtype på Martinique, tilbage i 2016, og er i dag kendt for at lave den bedste hvide rom på øen.

Deres romstil er kraftfuld men også blød og fyldig, og deres tilgang til terroir og sukkerrøret er uden sidestykke det mest seriøse på Martinique.

Denne særlige rom går under navnet Cheval Bondieu, og er A1710’s første modnede rom. På etiketten ses et billede af en vandrende pind – et let, slankt og elegantbevægende dyr som kan findes i den frinatur på Martinique. Dyrets karakteristika afspejles alle i denne fantastiske aftapning.

A1710 Cheval Bondieu Rhum Extraordinaire er batch-destilleret på frisk sukkerrørssaft, som er resultatet af ét pres. Destilleringen af denne rom er foretaget i destilleriets smukke pot still, som har fået navnet ’la Belle Aline’. Det er et single copper pot still kombineret med en mindre kolonne indeholdende syv kobberplader. Rommen er herefter modnet i franske og amerikanske egetræstønder mellem 18 og 36 måneder, og er efterfølgende reduceret med vand, og tappet ved 51,5 % alkohol. Cheval Bondieu er et mesterværk og et skoleeksempel på hvordan man laver rom.

A1710 Cheval Bondieu Rhum Extraordinaire smager af: Frisk tropisk frugt, honning og krydderkage. Eftersmagen byder på ristet kaffebønner, vanilje og solbær. Denne rom bør naturligvis nydes rent.

Awards:

World Rum Awards: Style Winner 2021
Top Rum: Superbe 2021

Land

Martinique

Producent

Distillerie A1710

Lagring

NAS

ABV

51.50%

Størrelse

0,7 L

Distilleret på

Sukkerrørssaft

En Scholz & associates produktion

Creative direction
Morten Scholz
Grafisk design
Jacob Lindblad
Visuel identitet
Benjamin Graahede
Art direction, foto
Morten Scholz & Jacob Lindblad