Denne aften er det de populære gule kolber, der som månedens råvare er medspiller for en vinsmagning udover det sædvanlige. Til smagningen fokuserer vi på vine som har gennemgået malolaktisk fermentering, som uden det skal blive alt for nørdet, er en vigtig del af produktionsprocessen, når man skal lave fede, bløde og fyldige vine. Den hårde æblesyre i vinen omdannes kort sagt til den blødere laktiske mælkesyre, hvilket er så karakteristisk for de store hvide Bourgogne-vine.
De fleste kender nok bedst den gule majs, der med sin søde, saftige smag er en yndet medspiller i retter fra hele verden. Vores kok vil kreere tre smagfulde snacks, der går perfekt til aftenens vine.
Vores sommelier tager dig med på en rejse til det franske og fortæller om, hvad der gør Bourgogne vin helt specielt – samtidig med at du får lov til at smage det selv. Der venter dig med andre ord en både lærerig, spændende og oplevelsesrig aften i godt selskab. For kun 249 kr. får du intet mindre end 3 lette snacks samt 6 smageglas af forskellige og særligt udvalgte vine.
Smagningen finder sted i Con Maz Vinbar, Kjeld Tolstrups Gade 102, 8000 Aarhus C, torsdag den 24. august med start kl. 19 og varer cirka et par timer.
Vi glæder os til en fantastisk aften.
OBS! Der er begrænset antal pladser, så vil du være sikker på at komme med, så køb din billet allerede i dag.
Vigtig information vedr. billetkøb:
– Din ordrebekræftelse er din billet!
– Husk at købe billet til den rigtige smagning, da vi afvikler flere smagninger af denne type.
– Pengene trækkes umiddelbart efter dit billetkøb.
– Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til “loven om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”.